Скандалният журналист и пишман член на СЕМ Мартин Карбовски излезе

...
Скандалният журналист и пишман член на СЕМ Мартин Карбовски излезе
Коментари Харесай

Карбовски: Пушкин е порно, а аналния секс е свещена родина!

Скандалният публицист и пишман член на Съвет за електронни медии Мартин Карбовски излезе с нападателен коментар против медийната среща от нас, като подпука всички от сътрудниците си, през Асен Василев, до Мария Бакалова.

Защо съгласно Карбовски всичко у нас е " соц "? Да прочетем сами:

Чист соц са новините към този момент. Добре, че е амнезията на тоя народ. Иначе щеше да разбере с смут на каква въртележка са го качили.

Чист соц е новината, че някакъв танкер с газ се разтоварва. Соц са журналистките, които не питат къде се разтоварва. Соц е военната загадка от кое място е пристигнал и какъв брой коства. Как ще стигне до нас - чист соц. Глупости на търкалета се ронят от тв приемника - всички се вършат, че формалното е същинско. А то си е чист соц.

Чист соц е наводнението в Русе. Всички знаят за какво. Тоя път обаче няма комитет на интелектуалци. Соцът създаваше интелектуалци що се касае за комитет. Сега в Русе улиците са реки, а каналите били почистени. Ето това е - в случай че не знаете - чист соц.

Чист соц са възбраната на съветските канали. Не тъй като са свещени и обичани, а тъй като към този момент са платени на броудкастъри и кабеларки. Това е западен соц, под напън от нашите тепегьози. Мечтата на неолибералите - няма съветски канал, няма Пушкин. По соца беше по този начин с американското порно.

За неолибералите Пушкин е порно, а аналния секс е свещена татковина. Кирил Петков отишъл да види равнища, ударена от градушка. Чист, пречистен соц, комичен и карикатурен. Не е дори пиар - това е безочливост, маскирана като състрадание. Е, като отиде, по какъв начин се усеща Кирил Петков? Усмихнат, дори радостен той от равнищата с градушката изясни по какъв начин единствено ше ремонтира военна техника за Украйна. Няма да продава. Лъжа, като същински чист соц

А Асен Василев сподели, че имало нещо, което се прави, с цел да се задържи инфлацията. Е, не питайте какво, това е соц дрънчене, без значение и единствено, с цел да има вести в 12 часа.

Цял ден над София летят въртолети. Кой се вози на тях? Може би е някой върховен държавен и партиен началник, който отива до една равнища, която е я ударена от градушка, тъй като ръководителят е забранил ракетите срещу градушки, които градушки не могат да бъдат неразрешени от посолството, което не разрешава битката с градушките, тъй като непознатите военно бази не могат да разграничават ракети срещу градушки от съветски ракети

Сложно ли ви се коства?

Сложно е за хората, които не помнят по какъв начин с вЪртолет се ходеше с цел да видиш реколтата. По времето на чистия соц.

Големи триумфи на културния фронт - нашето Миче ще играе в “Пазители на галактиката 3”. Прилича на капитализъм, само че си е чист соц.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР