Скандалният Ицо Хазарта реши да се отдели от колегите си

...
Скандалният Ицо Хазарта реши да се отдели от колегите си
Коментари Харесай

Ицо Хазарта окраде фолкпевица

Скандалният Ицо Хазарта реши да се отдели от сътрудниците си от "ЪпсурТ " и да радва със солови части. Първата му "Браво " се одобри повече от добре, само че за втората му "Гладен " бе наклеветен, че е откраднал концепцията от чалга певица.

Колкото и да е необикновено, съперникът на чалгата се замеси в скандал с представител на точно този род. От няколко дни в обществените мрежи се върти намек за съвпадане на образни и смислови концепции сред „ Игрите на глада “ на Антонина и новото парче на Ицо Хазарта – „ Гладен “. В света на изкуството, обаче, това не е нещо извънредно.

„ Самата аз споделих песента „ Гладен “ съвсем незабавно след премиерата ѝ! Харесва ми! Ицо Хазарта е един от артистите, които боготворя! Смятам, че той има значителен принос за развиването на музиката в България. Ако някой открива съвпадения сред негови и мои песни – добре! Аз не считам, че в това има някакъв проблем. Вярвам и пазя тезата, че актьорът е свободен да употребява всички изразни средства, когато това му разрешава да онагледи същността на концепцията. При подобен случай, създателят не е задължен да се преценява с който и да било “, споделя Антонина във връзка сравненията на двете песни, съобщи Блиц.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР