Скандални снимки как любим на соцшефката и вицепремиер Корнелия Нинова

...
Скандални снимки как любим на соцшефката и вицепремиер Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Ето как депутат на Нинова подготвя пуч в БСП

Скандални фотоси по какъв начин обичан на соцшефката и вицепремиер Корнелия Нинова народен представител готви замяна в управителните органи на Българска социалистическа партия в Пловдив стигнаха до редакцията на Lupa.bg.

Става въпрос за голям скандал с втората по величина организация на левицата в страната, където следва избор на нови председателски места, а в дъното на организацията те да бъдат раздадени не по заслуги, а по степен на преданост към Нинова, стои националният фаворит Иван Петков, по прякор Бебето.

От пресниманите факсимилета на негово писмо се схваща, че има се готви разширение на наказателните отряди на " Позитано " 20 против пловдивчани, като още веднъж е намесено името на изключения " на автограф " някогашен началник на партийната конструкция Георги Гергов.

В писмото си пловдивският народен представител Бебето изяснява обстановката в градската организация на Българска социалистическа партия. Позовава се на решение на Националния съвет, което не е приложено и твърди, че неговата истина е топ истината, оплакват се будни социалисти.

Съгласно устава на Столетницата и Градският съвет, и партийната конференция имат статут на висши управителни органи в Пловдив. Бебето обаче упорства, че работна група (по решение на " Позитано " 20) ще дефинира управителния им състав, което бесепарите считат за безусловно некомпентентно и нелегитимно.

Начело на въпросната работна група е Атанас Зафиров, подпомаган от небезизвестния доцент Георги Йорданов, уволнен като зам.-министър на опазването на здравето без пояснения. Неговата известност в града на тепетата е прекомерно противоречива, освен поради подправената тапия на щерка му Десислава, разследвана даже от прокуратурата.

А с цел да е цялостна картината, Бебето е изпратил преднамерено писмо тъкмо по какъв начин да се разформирова екипа на градската конструкция и да се работи в осъществяване на ликвидационните цели.

Червената кавга към този момент е стигнала до прокуратата поради дейностите на въпросната работна група. Петков обаче е уверен, че сигналите няма да бъдат прегледани от способените органи. " Защо е толкоз уверен ", питат вбесените приятели. И упорстват, че казусът е публичен, щом става въпрос за намесата на депутат, а не просто партиен.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР