Скандални разкрития направи Илчовски на едно от последните заседания на

...
Скандални разкрития направи Илчовски на едно от последните заседания на
Коментари Харесай

Прокуратурата извика Слетослав Илчовски на разпит

Скандални разкрития направи Илчовски на едно от последните съвещания на Комисията за проверка на ръководството на Борисов в края на предходната седмица. Той заприказва за държавен рекет, нечисти схеми и тормоз над един предприемач в пандиза. Именно тогава стартира да се спекулира с името на Миню Стайков, защото се загатна, че става дума за Карнобат. Замесено бе и името на Иван Ангелов от компания “Градус”, който влезе в пояснителен режим на идващия ден и без да желае направи някои признания.

Прокуратурата се самосезира и стартира инспекция по изнесеното, а през вчерашния ден служебният правосъден министър Янаки Стоилов уточни, че ще стартира инспекция по изнесеното като в частност уточни точно изказванията за тормоз в пандиза.

Не е ясно ще стигна ли до някъде инспекцията на държавното обвиняване или всичко ще завърши с “няма данни за престъпление”. Особен е въпросът точно с направените спонтанни признания от Иван Ангелов, който призна, че към този момент някогашният министър председател Бойко Борисов му е оказал помощ за покупко-продажби в чужбина.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР