Скандални изказвания на депутати от БСП се чуха в пленарната

...
Скандални изказвания на депутати от БСП се чуха в пленарната
Коментари Харесай

Скандални изказвания на депутати от БСП за домашното насилие

Скандални изявления на депутати от Българска социалистическа партия се чуха в пленарната зала при дебатите преди гласуването на измененията в Наказателния кодекс за криминализиране на някои форми на домашното принуждение.

" Много постоянно съседите могат да чуват, че в фамилията има скандал, само че те не виждат, че вечерно време под завивките взаимоотношенията се изглаждат ", съобщи националният представител от левицата Димитър Стоянов, който е правист.

Валери Жаблянов означи, че фамилията не може да се укрепи със законодателни промени. Според него препоръчаният законопроект е продължение на неолибералните разбирания. От Българска социалистическа партия показаха мнение, че бедността мощно въздейства върху % на принуждение.

" Любовта е едно доста нежно цвете, което, в случай че не се полива с пари, доста бързо увяхва. Изключително мъчно се живее, когато си безпаричен ", съобщи депутатът от левицата Александър Паунов, като се базира на дългогодишния си фамилен опит, съобщи Българска телеграфна агенция.

Депутатите включиха в разногласието и въпроси от християнското схващане за семейство. Общо беше мнението, че фамилните връзки са деликатна област.

Процентът на принуждение в развитите европейски страни не е по-нисък от този в България, съобщи в отговор Данаил Кирилов от ГЕРБ. А сътрудника му Тома Биков добави, че повода е по-скоро в деградацията на полезностите. По думите му законът няма да сътвори или укрепи фамилиите, само че страната може да се опита да предотврати насилието.

" Не имам вяра някой да се е оженил, откакто е осмислил теорията на Маркс. Аз най-малко не съм се женил по този мотив. Влюбих се. Жена ми се влюби. И по този начин се оженихме. Нито сме мислили за материализма, нито за равенството сред половете ", разяснява той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР