Скандалната психоложка Антония Лукова, която вкара след катастрофа 8 души

...
Скандалната психоложка Антония Лукова, която вкара след катастрофа 8 души
Коментари Харесай

Наглата пловдивска психоложка, която прати 8 души в болница, направи прозрение в ареста, пуснаха я да си ходи

Скандалната психоложка Антония Лукова, която вкара след злополука 8 души в болница, през днешния ден бе освободена от пловдивския съд с мярка „ домакински арест “. Както първо БЛИЦ заяви, Лукова бе задържана предишния ден, откакто се укриваше от полицията няколко седмици.

Днес пред съда 26-годишната жена от пловдивското село Калояново съобщи: „ Достатъчни са няколко часа в ареста, с цел да премисли човек държанието си. Не е належащо да лежа повече “.

Тя се закани да съди безусловно всеки публицист, който дръзне да покаже лицето ѝ.

Припомняме, че младата жена е психолог в София. Преди няколко седмици тя блъсна край село Труд две коли и вкара 8 души в болница, измежду които 4 деца.

Лукова се опита да измами полицията. Веднага след злополука я извика собствен другар, който дошъл от Пловдив с такси на мястото на случая. Младият мъж е имитирал, че той е карал колата на Лукова, само че потърпевшите от мелето бяха безапелационни, че Антония е управлявала автомобила.

Малко след произшествието тя избягала. Впоследствие БЛИЦ разкри, че Лукова е била залавяна неведнъж в нарушаване на пътя, а предходната година книжката ѝ е била отнета поради шофиране в пияно положение.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР