Скандалната плеймейтка Нора Недкова е новата тръпка на Слави Трифонов,

...
Скандалната плеймейтка Нора Недкова е новата тръпка на Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Нора Недкова се среща тайно със Слави! Именно заради него се премести да живее в столицата

Скандалната плеймейтка Нора Недкова е новата тръпка на Слави Трифонов, разбра HotArena.

Учиндолецът си паднал по перхидролената гърла още първия път, когато гостувала в предаването му по покана на екипа. Веднага откакто записът завършил, той поканил Нора да се включи в новогодишната му стратегия, а преди броени дни бил засечен на сантиментална вечеря на четири очи с нея , писа „ Ретро “.

Двамата хапвали в изтънчен столичен ресторант в кв. „ Изток “ , само че не могли да останат тайно, тъй като живеещата наоколо Венета Райкова също се появила в заведението и незабавно ги забелязала . Именно водещата на „ Папараци “ хвърли бомбата за връзките сред Дългия и новоизлюпената звезда, а Нора не отхвърли, като даже сама издаде, че неотдавна се е преместила в София по обич.

В момента скандалната русокоска от Варна обитавала апартамент чартърен, тъй като майстори ремонтирали нейното ново жилище. От кого е купено, Недкова не издава, само че споделя, че луксът вътре щял да прилича този в петзвезден хотел.

Всеизвестен факт е,  че Слави си пада по русокоски и по… варненки. Нора е третата от морската столица, в която Трифонов се цели. С едно обаче тази русокоска се разграничава от някогашните му гаджета – Нора е от заможно семейство и е дъщеря на прочут предприемач.

Родителите й са се развели, когато тя е била на 2 година Въпреки че татко й си има ново семейство, той не спирал да поддържа първата си брачна половинка и плеймейтката финансово.

През годините Нора го е разочаровала – напускала е четири пъти учебно заведение, а когато станало време да кандидатства в университет, той желал да я прати в Швейцария или Италия. Вместо да следва висше, тя избрала да стане гастролираща танцьорка по нощните питейни заведения.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР