Скандалната певица Сузанита отново прикова общественото внимание с поредна промяна

...
Скандалната певица Сузанита отново прикова общественото внимание с поредна промяна
Коментари Харесай

Скандалната Сузанита си прибра старото гадже, Орхан Мурад сравни щерка си с… Лили Иванова!

Скандалната певица Сузанита още веднъж прикова публичното внимание с поредна смяна в персоналния си живот. Дъщерята на артиста Орхан Мурад си прибра остарялото гадже, който заработва като охранител, оповестява „ Телеграф “.
15-годишната певица, която преди седмица се похвали с нов обичан, през вчерашния ден призна, че още веднъж е с предходното си гадже Александър Атанасов. Тя показа пред почитателите си в Инстаграм, че двамата са дружно от 9 месеца и даже и да са имали някакви проблеми, то към този момент всичко е останало в предишното.
На въпрос, заложен от неин почитател – дали би му изневерила и дали би му дала прошка забежка с друга жена, тя бе безапелационна, че това не може да се случи е никакъв случай.

„ Сузанита и приятелят й не са се разделяли. Щях да чуя, в случай че са разграничени. Харесвам Сашо (приятеля на Сузанита). Отговорно момче е. Работи крепко. Не пие и не пуши. Прави щерка ми щастлива. Ако върви по дами, Сузи ще разбере и ще го разкара незабавно “, разкри пред „ България през днешния ден “ Орхан Мурад.
Той признава, че славата на дъщеря му идва прекомерно рано. 15-годишната певица към този момент е звезда и има участия всяка седмица. Заради уговорките си в учебно заведение тя върви по изяви единствено през уикенда. Плътно до нея във всяка дискотека е един от родителите й. „ Славата на Сузи е огромна. Това не е добре за един младеж.

В България на всеки славата му е допълнително, даже на Лили Иванова “, избухна Орхан Мурад. Според артиста у нас няма по какъв начин да бъдеш видян в случай че не покажеш плът.
„ Всеки си демонстрира тялото в клиповете. Статуквото по този начин пожела и възпита хората. Ако не провокираш, няма да те виждат. Шумът към „ Луцифер и Буда, с която Сузанита изгря се получи от нищото. Тя не очакваше да има подобен взрив. Дори не си е мислела, че ще стихне върха на известността преди година, а каква стана тя в този момент “, пита се таткото на певицата.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР