Скандалната Андреа може да не е вече сред актуалните фолк

...
Скандалната Андреа може да не е вече сред актуалните фолк
Коментари Харесай

Шокиращ обрат! Скандалната Андреа заряза чалгата, вижте по к...

Скандалната Андреа може да не е към този момент измежду настоящите фолк имена в сектора, само че продължава да приковава вниманието нормално с провокативни фрагменти, които качва в мрежата. Но този път е друго. Всички останаха сюрпризирани от последната й изповед. 

И не, не става въпрос за следващо разобличаване за погрешния й обичан Кубрат Пулев, който към момента не може да преживее, а за нещо напълно друго. Оказа се, че е подхванала нов път, само че никой не очакваше тъкмо това.



Оказа се, че от тази година русата хала се е записала да учи актьорско майсторство и към този момент има покана да взе участие във филм. Тя не желае да издаде повече детайлности, само че е безапелационна, че напълно скоро ще я гледаме на огромен екран. 

След раздялата си с Кубрат Пулев Андреа тотално обърна курса на развиване. Изостави музиката и пеенето, евентуално намирайки се в някаква екзистенциална рецесия. Правят усещане последните й постове, които залагат на пошлото и голотата - за едни благополучие, за други прекомерно прекомерно, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР