Скандална стиуация се разигра след края на осминафиналния мач между

...
Скандална стиуация се разигра след края на осминафиналния мач между
Коментари Харесай

Андреев и Муте едва не се сбиха след мача в Орлеан


Скандална стиуация се разигра след края на осминафиналния мач сред Адриан Андреев и международния №64 Корентен Муте на Чалънджър шампионата в Орлеан. Андреев завоюва трагичен трисетов конфликт с поставения под №1 французин , като това бе негова втора победа над този конкурент в границите на девет дни.

В момента Андреев е на 247-мо място в света, само че в понеделник ще запише нов рекорден ранкинг, защото с успеха над Муте си подсигурява 25 точки за ранглистата. Българинът се намира в чудесна форма, като четвъртфиналът в Орлеан е трети следващ за него на равнище Чалънджър. Той доближи до тази фаза и в Рен, където загуби в три сета от Доминик Тийм, а седмица по-късно игра полуфинал в Генуа против международния №66 Тиаго Монтейро.

По време на мача в Орлеан сред съперниците на няколко пъти прехвърчаха искри, а в секундите след дуела напрежението доближи връхната си точка. Двамата се ръкуваха по не изключително общителен метод, след което Муте изпусна нервите си и блъсна Андреев. За благополучие съдията се намеси бързо и не се стигна до по-сериозен конфликт.

Малко по-късно французинът разгласява статус в Instagram, в който показа своята позиция за обстановката. Муте твърди, че при ръкостискането Андреев го е обидил и това е станало причина за експлоадирането му. Макар да признава, че неговото държание също не е било примерно, международният №64 хвърля главната част от виновността върху българския тенисист.

Видео от скандалната обстановка можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР