Скандалите засенчиха хубавите неща, които се случиха-срещата на премиера с

...
Скандалите засенчиха хубавите неща, които се случиха-срещата на премиера с
Коментари Харесай

Георги Марков: Млади майки пипат Борисов под сакото, Меркел цъфва щом го види

Скандалите засенчиха хубавите неща, които се случиха-срещата на премиера с сътрудниците си от Балканските страни. Създаде се Балканска четворка, Варненска четворка. Това сподели Георги Марков от гражданската квота на ГЕРБ по НТ. Той се скъса да хвали Делян Добрев.
Защо ГЕРБ не е братовчедска партия? ГЕРБ изпрати знакови фигури от левицата в Европа. Това демонстрира, че ГЕРБ не поставя братовчеди на върховете. Делян Добрев е млад и добър политик. След като си подаде оставката му споделих: „ Мойто момче, изобщо не си ранен. Политиката е мръсна работа “. За това гласувах за него.

Трябва да се види дали не е имало напън към решението на Добрев да напусне Народното събрание. Волята на това момче е опорочена. Под напън стана волеизявлението му да напусне Народното събрание. Той има чест и героизъм. Той може да си отдръпна оставката. Това беше и моят съвет към него. Той сподели: „ Аз съм човек на достойнството “. Скандали ще има, това е нашата реалност.

Борбата с престъпността би трябвало да се води от конституционно избраните органи. Не смятам, че правенето на нови органи ще докара до успеваемост. Съветвам Борисов да седи по-близо до Вишеградската четворка. Меркел щом види Боридов, цъфва. Щом се капична с проблеми на кръвното, Меркел всеки ден му се обаждаше да го следи. Борисов е харизматичен. Млади майки с по две деца, като го видят в провинциятата оставят децата и тичат да го прегърнат. По опция под сакото, да бъдат по-близо до него.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР