Скандалите в родния ни поп-фолк отекнаха и в Бурса, където

...
Скандалите в родния ни поп-фолк отекнаха и в Бурса, където
Коментари Харесай

Напрежение в поп- фолка. Стораро си върна на Азис

Скандалите в родния ни поп-фолк отекнаха и в Бурса, където довечера Тони Стораро излиза на сцената, с цел да даде с осъществяването си звук на седмия Балкански панаир

Това трябваше да направи Азис, само че фотоси на краля на поп фолка,  оповестени в „ Yeni Akit “, провокира вълна от яд на публицистите, които го нарекоха " гей извратеняк ".

Въпреки че това са неактуални фотоси от преди десетина години, в които той към момента се подвизава с грим и червеникава коса, в последна сметка кметът на общината, в която се организира музикално-развлекателния фестивал - Йондер Танър, анулира присъединяване му и предложения за откриването Тони Стораро.

.„ Ние не сме гледали видеа и фотоси на изпълнителя. Поканихме го, само че след случилото се сме анулирали присъединяване му. На сцена вместо него на 19 септември ще излезе Тони Стораро, различен известен артист от България “, съобщи кметът на Кестел.



 

Спорът се придвижи в обществените мрежи, където едни подкрепяха Азис, други Стораро.

Така или другояче концертът на Стораро в Бурса му дава опция да си върне за обидата, която Азис му нанесе предходната година.

Тогава Човека глас разкри, че не би дал прошка на сътрудника си обстоятелството, че не е почел нито сватбата на сина му Фики, нито промоцията на първия му албум.

„ Обидно ми стана. 20-годишно другарство отиде напразно “, сподели предишното лято пред Мон Дьо Стораро.

Самият Азис към момента не е коментирал обществено случката към фестивала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР