Скандалите около внезапната смърт на подполковник Пламен Пацов не спират.

...
Скандалите около внезапната смърт на подполковник Пламен Пацов не спират.
Коментари Харесай

Нов скандал около внезапната смърт на подполковник Пламен Пацов! Някой изтри записите от камерите...

Скандалите към неочакваната гибел на подполковник Пламен Пацов не стопират.

Записите от охранителните камери, запечатали моментите, в които стажантът Миро е довел подполковник Пламен Пацов, умрял ненадейно в събота, след посещаване в Спешно поделение на МБАЛ Благоевград, са изтрити. В частта и времето към визитата на подполковника и стажанта, към един час и половина от записите лисват, написа struma.com, представено от Блиц.

Скандалното разобличаване излезе нескрито, откакто болничният шеф доктор Огнян Митев, е изискал да прегледа записите. Второ тежко закононарушение бе разкрито в локалното незабавно поделение през днешния ден, след гибелта на подполковника, който издъхна "прегледан " от стажанта-третокурсник в академията по медицина в Стара Загора..

Кой е дръзнал да изтрие записите, кой и кого прикрива?!. Това е въпросът, който от през днешния ден и полицията ще би трябвало да обяснява. Полицаите са иззели харддиска и се надяват да съумеят да възстановят част от изтритото, с цел да могат да проведат следствието си и да видят защо свидетелстват записите.

Д-р Митев организира редом следствие с полицията, искайки истината към гибелта на военния да излезе нескрито. На въпроса по какъв начин ще разяснява неналичието на записа доктор Митев бе сбит: "Едно закононарушение води след себе си второ, просто съм шокиран, приказвам с полицията, уповавам се те да съумеят да възстановят изтритите записи, само че към този момент приказваме за предумисъл и прикриване, не ме карайте да разясня каквото и да било, има следствие, обърнете се към полицията ".

Такова знамение не се е случвало в локалната болница. 42-годишният Пламен Пацов издъхна откакто неговия другар стажантът Миро му направил кардиограма, разчел я и го пуснал да си върви.

Причината за гибелта бе белодробна емболия, положение, което е съвсем невероятно нито да се предскаже, нито да се овладее. Дежурната по това време лекарка не е видяла пациента... Така твърди тя пред полиция и шефа на болничното заведение. Жената била изпаднала в тежко положение от нерви, защото ангажирана с тежък случай, даже не е видяла, че стажантът "работи " в шокова зала.

Въпросният студент бе разпитван и твърди, че е уведомил лекарката, само че тя не му обърнала внимание. Разказал, че бил с подполковника, когато му станало неприятно и по тази причина го довел и толкоз.

Днес се очакваше записите от камерите да оказват помощ в разкриването на истината, само че те са изтрити.

Цялата болница разяснява, че и в Спешно поделение се вършат на "ни лук яли, ни мирисали ", сякаш не знаели кой е този стажант, не му били разрешили да влиза вътре, а в болничното заведение въпросният Миро е прочут, ходил по кабинетите, изпращан от лекарите в Спешно поделение. Голям скандал се вихри в болничното заведение, има нарушители и те би трябвало да бъдат разкрити.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР