Скандали, обвинения и арести коментираха в студиото на Още от

...
Скандали, обвинения и арести коментираха в студиото на Още от
Коментари Харесай

Две жени разнищиха Валери Симеонов пред Емил Кошлуков

Скандали, обвинявания и арести разясниха в студиото на " Още от деня " с Емил Кошлуков по Българска национална телевизия политолога Румяна Коларова и политическия психолог Антоанета Христова.

Една от тематиките беше Валери Симеонов и нападката му против майките с " сякаш заболели деца ". 

" Това несъмнено е гаф, само че той по този начин притегля внимание към себе си, въпреки всичко предстоят избори. Той избира да е абсурден. На идните европейски избори неприятното говорене, неприличният политик ще събира гласове. Той се е самозабравил с тематиките, само че играе на тази струна. Това ще му изиграе неприятна смешка, защото иска да бъде забележим, а неговата дарба да бъде забележим е само посредством кавги, които той създава. Но той въпреки всичко е бяла гарга измежду патриотите, тъй като е проевропейски ", разяснява Коларова. 

" Това държание при Симеонов е жанр, само че зад този жанр има нещо доста по-дълбоко и това е позицията, която той пази. Да не забравяме кой застана зад него на стълбичката при отбраната му - работодателите. Той пази избрана позиция на работодателите. Има детайли в закона за техните отговорности. Когато той е сърдит, губи надзор ", добави Христова.  

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР