Скандали, изпълнени със завист, желание за първо място и сремеж

...
Скандали, изпълнени със завист, желание за първо място и сремеж
Коментари Харесай

Звездите водят люти войни помежду си! Ето кои са топ скандалите, за които дълго се говори

Скандали , изпълнени със злоба, предпочитание за първо място и сремеж за сигурна популярност – точно по този начин родните звезди водят лютите войни между тях, разбра HotArena .

Един от най-актуалните кавги е този сред Джулиана Гани и Ася Капчикова . Гани искаше да подари към този момент употребяваните си остарели силиконови импланти, с цел да помогне на жена в потребност, а Капчикова я атакува, че това е безумно решение. Специалистите дадоха експертното си мнение, че сходно деяние е абсудно и би заплашило живот.

Ани Хоанг и Моника Валериева – също скандал, който се реалокира даже в съда. Моделката към момента води дело против половинката на фолк певицата Люси Иларионов поради обвиняването, което той й насочи във „ ВИП Брадър “, а точно – че Валериева е компаньонка.

Алисия и Николета – дамите, които въпреки да убеждават медиите, че са стопили ледовете между тях, водят най-суровата звездна война от няколко години. Двете деляха любовта, като в ролята на основни герои бяха футболистите Валери Божинов и Ники Михайлов.

Дългогодишното другарство сред Софи Маринова и Роксана се срина за един момент поради отсъствието на ромската перла от огромната и шумна женитба на Рокси. Булката не съумя да скрие разочарованието си от своята другарка, която избра да изкарва пари от присъединяване, вместо да почете щастливото събитие на близката си приятелка.

На 18 октомври Фики и Гюлджан ще вдигнат женитба, а Преслава не е в листата с гостите, до момента в който Галена е гласена за кума.

Преслава е забъркана и в различен гранд скандал – сред нея и Галена . Битка за обич или предпочитание за известност – това е въпросът на меломаните във връзка измислената ранглиста най-обичан реализатор. От дълги години връзките сред двете певици са топтема, само че нито една не отстъпва от позицията си.

Има борба по оста – Фики и Галин , които са посочени за съществени съперници от мъжки пол във компания „ Пайнер “.

Анелия и Емилия пък бяха ту приятелки, ту врагове поради предприемача Коко Динев , от който и двете имат наследници, писа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР