Скандален фейсбук пост на плевенчанин възмути потребителите на социалната мрежа,

...
Скандален фейсбук пост на плевенчанин възмути потребителите на социалната мрежа,
Коментари Харесай

Музикант: Прострелях ром и си взех две кюфтета! Побеснях, сачмата само го одраска, отидох за патрони

Скандален фейсбук пост на плевенчанин възмути потребителите на обществената мрежа, сподели инспекция на „ 24 часа “. Споделен е от стотици гневни негови съграждани.
В него 46-годишният Калин Кирилов се хвали, че е прострелял момче в локалния парк „ Кайлъка “. Задържан е в полицията за безчинство, а по-късно е освободен. С доста правописни неточности, само че и със фотоси на протокола за разпита си, Кирилов се хвали с „ геройството “ си.
„ Прострелях един български жител от цигански генезис в Плевен. Сега чак разбирам, че идвала кола за спешна помощ по сигнал за прострелян. Полицаите си приготвили тебешира за обрисуване. А аз умерено отидох да си взема две кюфтета от топлата витрина. После стоя да изсвирвам пред мола и пристигнаха да ме арестуват “, написа Калин Кирилов във фейсбук профила си. Младежът е прочут като махленски музикант в Плевен, както и с това, че постоянно носи национална носия, когато свири.

След това той разказва, че сачмата от револвера единствено одраскала момчето, а той се изнервил от този факт. В поста си споделя, че откакто го освободили от полицията, отишъл до собствен другар за още патрони. Публикувал е заповедта за задържането си, както и протокола от обиска.
Медията се свърза с регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен. Оттам обясниха, че незабавно са реагирали на сигнала на 1 май. Група момчета са дразнили и предизвикали музиканта, който свирил в парка. В отговор той извадил въздушен револвер и стрелял по тях. Има доста очевидци на сцената. Незабавно служители на реда, измежду които и от Детската педагогическа стая, са тръгнали към мястото. Кирилов е арестуван, както и групата от момчета. 16-годишният, за който става дума в поста на Калинов, не е бил прострелян, а имал единствено зачервявавне по гърба. С малолетните са работили чиновници от детската педагогическа стая. Въздушният револвер на музиканта е конфискуван. Той е уведомил полицията, че го има.
От районната прокуратура в Плевен споделиха за „ 24 часа “, че знаят за случая, само че преписката още е в полицията и ще бъде докладвана скоро за изговаряне от държавното обвиняване.
Един от потребителите, който популяризира обявата, само че без да знае повече за случилото се, написа:
„ Геройство! Да простреляш в тил с револвер 17-годишен и умерено да отидеш да си купиш кюфтета от „ топлата витрина “. После полицията да те хване за 24 часа и да те пусне, а ти с горделивост да разкажеш на приятелите си във фейсбук какво е станало. И за доказателство да качиш във фейсбук профила си заповедта за личното си задържане с твоите персонални данни и персоналните данни на потърпевшия. Невероятно възприятие за безотговорност и цинизъм “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР