Скандален чат се появи в интернет пространството днес. В него

...
Скандален чат се появи в интернет пространството днес. В него
Коментари Харесай

Излезе чат, в който приятел на Георги твърди, че ще довърши Дебора. Той твърди, че е манипулиран

Скандален чат се появи в интернет пространството през днешния ден. В него другар на арестувания за нахлуване над 18-годишната Деборя от Стара Загора - Георги, споделя, че това, което аверът му е направил, е било малко - " трябваше да й отреже главата “.



Мъжът на име Мирослав не стопира единствено с това вербално безчовечие, ами и продължава, казвайки, че 400 шева били малко – трябвало да са 800.

„ Не ми пука! Без благосклонност, напряко гибел! Мисля да отида да довърша започнатото дори! Ще я приключа! “, написа Мирослав Андонов.

„ Това е преписка с другар на Георги и момче от Стара Загора. Част от обкръжението му не стопира да заплашва околните й. 

По-късно самият Мирослав изрично отхвърли да е създател на тези думи. Той твърди, че чатът е манипулиран и не е писал такова нещо.

" Аз съм Мирослав Андонов, тук съм във връзка със случилото се в чата, по отношение на момичето.

Искам да кажа, че не съм писал нищо, не съм аз причинителя, някой ме е набедил. Взел и е направил подправен чат, знаете какъв брой е елементарно. Знаете по какъв начин се случва. Не знам за какво на мен се е случило, само че е реалност. Аз ще се свържа с органите, подал съм тъжба. Ще виждам да направя всичко допустимо да потвърдя в действителност, че не съм бил аз, само че това е за в този момент, което мога да направя, да кажа, че не съм писал нищо “, споделя той във видео.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР