Скандалът с решетките на Народното събрание е пореден опит да

...
Скандалът с решетките на Народното събрание е пореден опит да
Коментари Харесай

Михаил Миков: Има помощи за софиянци за газа, няма за провинцията, която се топли на дърва

Скандалът с решетките на Народното събрание е следващ опит да се трансферира акцента в работата на Народното събрание от значимото към маловажното. От януари до момента Народното събрание е приключил едно огромно нищо, това съобщи по Нова телевизия някогашният ръководител на Народно събрание и някогашен водач на Българска социалистическа партия Михаил Миков.

Как се прави смяна без законодателство, това попита той и добави, че до момента в който депутатите спорят по дребни тематики, неравенствата в България се ускоряват. „ Говори се за помощи за газа. А има ли помощи за провинциална България, която се топли на дърва? ”, съобщи Миков.

Темата за депутинизацията също е отклонение на вниманието от значимите тематики, сподели още той и добави, че няма по какъв начин ръководещите да трансферират личната си глупос  на Путин.  Според него те залитат в другата посока, като показват държание на дребни васали към Европейски Съюз.

 „ Всеки ден излизат едни стипендианти и ни засипват с политически мантри в отговор на стопански проблеми ”, разяснява Михаил Миков, който оправи доста рецензии съответно към Българска социалистическа партия, като акцентира, че никой не може да сътвори повече проблеми на социалистите, в сравнение с самите те.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР