Скандалът с призовките за лидера на БСП Корнелия Нинова продължава.Очевидно

...
Скандалът с призовките за лидера на БСП Корнелия Нинова продължава.Очевидно
Коментари Харесай

Пада ли БСП в нокдаун? Истината от Корнелия Нинова

Скандалът с призовките за водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова продължава.

" Очевидно прокуратурата е задействала идната стъпка – наложително довеждане. Добре, по този начин са решили, само че прокуратурата разшири обсега на лицата, към които демонстрира интерес за разпит. Вече викат на разпит преброителите в Националния на Българска социалистическа партия. Принуждават ме за следващ път аз да връчвам призовки на членове на партията за разпит.
-->
Има текст в закона, който споделя, че призоваването може да стане и през шеф, само че да обърна внимание на господа прокурорите, че ръководител на партия не е шеф на членовете на партията. Така че няма да извърша и това напътствие – да връчвам призовки на членове на Националния съвет, които би трябвало да изясняват за какво Кирил Добрев не е позволен на съвещание на Народно събрание, на което той присъстваше.

Сезирали сме посланиците на европейските страни. Сезираме инспектората на Висш съдебен съвет за дейностите на този прокурор, заяви Нинова.

Нинова добави, че през вчерашния ден не са получили нито един логичен отговор кои са политиците, които са получавали пари в чували от КТБ

Искаме да им кажем – няма да стане по този начин. Преживели сме доста опити за вътрешнопартийни преврати и този няма да им се получи. Няма по този метод да позволим да слагат Българска социалистическа партия на колене по който и да е въпрос. Ние сме свободни хора, нямаме зависимости от никого, с изключение на от груповите органи на партията, безапелационна е Нинова.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР