Скандалът с актрисата Диана Димитрова не само не засенчи рийтинга

...
Скандалът с актрисата Диана Димитрова не само не засенчи рийтинга
Коментари Харесай

Остава ли Юлиан Вергов в Капките? Халваджиян реши

Скандалът с актрисата Диана Димитрова освен не засенчи рийтинга на Юлиан Вергов, само че и му го подвигна. Затова и именитият артист остава в журито на шоуто на Нова тв " Като две капки вода ". Това излиза наяве от реклама на новия сезон на малкия екран, която върви в ефир, написа Уикенд.

 От осмия сезон на шоуто до момента Вергов към този момент е непрекъснат член на журито в " Капките " и се счита, че точно той се радва на най-голяма фенска маса, надлежно притегля най-вече фенове към шоуто.
-->
Халваджиян няма да се лиши от звездното му рейтингово наличие поради клюки, които не са потвърдени. 

След абсурда с Диана Димитрова, развихрил се преди месец и половина, доста хора заподозряха, че Вергов ще бъде изхвърлен от всевъзможни продукции, изключително основни стратегии в огромните малките екрани, каквото е шоуто " Като две капки вода " по Нова. Както обаче " Уикенд "  вече писа, артистичната колегия застана зад звездата и досега нито един негов ангажимент не е изнемощял.Нова телевизия към този момент върти автореклама на стратегиите си за идния пролетен сезон. От нея излиза наяве, че " Капките " се завръщат в ефир, а лицето на Вергов се вижда няколко пъти във въпросната автореклама.

Както наподобява, другите двама непрекъснати членове на журито в " Капките " също остават.

Това са певицата Хилда Казасян и устатият басист и предприемач Димитър Ковачев-Фънки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР