Скандалът, който пиарът на „Продължаваме промяната“ вдигна в Нова ТВ,

...
Скандалът, който пиарът на „Продължаваме промяната“ вдигна в Нова ТВ,
Коментари Харесай

Пиар се кара на журналисти: Ех, промяна, ех нов живот...

Скандалът, който пиарът на „ Продължаваме промяната “ подвигна в Нова ТВ, получи необятен отклик в обществените мрежи. Неподходящият за обществена връзка звук на Александър Бойчев не срещна схващане в очите на публицисти и други обществени персони.



Венци Мицов

Ако в този момент Политическа партия имат 2 грама мозък в главата си, ще уволнят клетия си PR, ще се извинят и ще почерпят с няколко слайса кетохляб публицистите от утринния блок на Нова.

Мда…

След тази заран към този момент съм сигурен - ръководи ни образователно държавно управление. Който може, бързичко да се избавя, щото алтернативата на тия корифеи са баце и компания.

Демек - избираме сред вариантите дали да се обесим или да се гръмнем с пушка…

Полина Паунова

Разбрах от пиара на „ Продължаваме промяната” коя е най-голямата неточност на медиите. Нищо, че малко се крещеше. Стана ясно, въпреки всичко.

И ръководещите имат една най-голяма неточност. Без значение кои са. А тя е, че не желаят да им се задават въпроси.

Виктор Димчев

Седем минути PR-ът на ПППП се кара в ефир на публицисти, викам им, прекъсва ги, назовава ги всевъзможни.

Сещам се по какъв начин за надалеч по-малки закачки излитаха депутати, вицепремиери, представители, пишеха се медийни заявления, вдигаше се звук от съсловни организации, проведоха се протестни талази.

В случая нищо такова няма да последва. Традиционните мишки от управническите обединения Демократична България и Българска социалистическа партия няма да обелят дума. АЕЖ-тата и другите частни компании за публични услуги (НПО) ще замълчат. Дори сътрудниците от Капитал няма да отворят дума.

По подобен метод не реагираха на позорните подиуми от вчерашния митинг с сътрудниците от bTV, с експанзията на зелените талибани против Пик през 2020, със злобата към сътрудници от 2013-14 и куп други действителни медийни проблеми, доста по-съществени от синините на някой неизвестен влогър из редиците на анархистите по тъмните софийски улички.

Такъв е моралът на новите господари.

Аделина Банакиева

NOVA tv към 8,40 сутринта. Политически PR крещи и се кара на водещите в ефир, за какво си разрешават да задават избрани въпроси.

PR на новото.

Ако по този начин ще я @Продължаваме Промяната няма да е за дълго…

Стефан Ташев

Царяt на ПиАря...Говорителят на Политическа партия, Кирчо и Минчев се кара и заплашва водещите в Нова....Ех, смяна, ех нов живот... Някакъв си Бойчев: Вие по какъв начин си мислите, господин Минчев с защитата от НСО ще отиде в някаква си елементарна лаборатория...Кога станахте каладжий, когато ви почерня за...ка..
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР