Скандал в ефира на Нова телевизия. Пиарът на Продължаваме промяната

...
Скандал в ефира на Нова телевизия. Пиарът на Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Пиарът на Продължаваме промяната се скара на Виктор Николаев за ковид теста на Минчев

Скандал в ефира на Нова телевизия. Пиарът на " Продължаваме промяната " Александър Бойчев се скара на водещия Виктор Николаев, който се опита да обясни по кое време е изработен PCR-тестът на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.

" Разбира се, че е изработен след съвещанието КСНС ", съобщи Бойчев. По думите му се основава ненужно напрежение около протичащото се. " Вчера Минчев разгласява подробна информация по кое време е взет теста и по какъв начин е изработен ", добави още той.
Добре ли се усещат 1/3 от депутатите ви, които са чипирани?
Този въпрос зададе водещият на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев. Адресат на въпроса беше Цончо Ганев, заместник-председ...
Прочети повече
Бойчев упрекна водещия, че задава неприемливи въпроси, дава подвеждаща информация и популяризира подправени вести.

Водещият на утринния блок му отговори, че ръководещите ще би трябвало да свикнат да им задават неуместни и неприятни въпроси.

Включването на Бойчев в телевизионния ефир пристигна след посещение на депутата на " Продължаваме промяната " Татяна Султанова. Тя също попадна под пресечен огън от въпроси за Минчев. Същността им - знаел ли е Минчев, че може да е рисков за сътрудниците си в Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) още преди той да се състои? С други думи - дали се е тествал още преди съвещанието, тъй като е подозирал, че може да е болен и в случай че е по този начин, за какво въобще е отишъл, а не е отсъствал и не е изчакал да види резултата: Недомлъвки: Кога ръководителят на Народното събрание се тества за КОВИД - преди или след КСНС?

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР