Скандал със Слави Трифонов се вихри в СЕМ. Ежедневно стотици

...
Скандал със Слави Трифонов се вихри в СЕМ. Ежедневно стотици
Коментари Харесай

Погнаха Слави, вижте защо искат да свалят предаването му

Скандал със Слави Трифонов се вихри в Съвет за електронни медии. Ежедневно стотици фенове изпращат до медийния регулатор писма, с искане „ Шоуто на Слави ” да слезе от екран.

Най-често аргументите за настояванията са употребяваният пошъл език и нападателно, надменно държание на екипа и водещия, написа „ Шоу ”.

„ Спрете този водещ! Не можем да поносим повече! Преля всевъзможни граници! ”, са част от известията, постъпили в регулатора. Председателят на Съвет за електронни медии доцент Георги Лозанов пък показа, че Съвет за електронни медии не е акредитиран да стопира или смъква от ефир тв излъчвания.

„ Понякога настояванията са невъзможни и неуместни, само че от позиция на феновете това не е по този начин ”, разкрива Лозанов.

„ Шоуто на Слави ” удря всички върхове за пошло и вулгарно предаване. Безумно е по какъв начин това долнопробно шоу, което излага цяла България към момента не е свалено от ефир ”, гласи ядосан коментар на тв фен.

Справка демонстрира, че годишно в Съвет за електронни медии идват близо 6000 сигнала против телевизионни излъчвания. Освен „ Шоуто на Слави ”, на прицела на аудиторията са още „ Съдебен спор ” / за нарушение на човешките права/ и „ Съдби на кръстопът ” /заради несъответствуващ час на излъчване/.

Всички те не остават без отговор.

Междувременно артистът Дамян Попов погна Слави поради нападките му против Дивна. Както е известно, певицата катастрофира с приятелката си Кристин Илиева, като последната е в доста тежко положение.

С пост в мрежата Слави съобщи, че Дивна заслужава затвор за закононарушението си. Дамян Попов обаче побърза да я отбрани.

„ Много е елементарно и обичано да нападаш човек, когато е най-слаб и уязвим. Да ме извинява господин Трифонов, само че тезата му е безпределно неуместна. Да сравниш случая на Дивна с Максим Стависки е безумно. Дивна не е умъртвила никого (И Слава Богу!), нито е използвала опиати, или алкохол ”, написа още Попов.

„ Явно всички, които хейтват и атакуват са безгрешни водачи и в никакъв случай не са превишавали скоростта, или може би са застраховани от случай на пътя! Желая бързо излекуване ни на двете девойки!!! ”, сподели още той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР