Скандал гръмна заради сътрудничка на червен депутат, показала се по

...
Скандал гръмна заради сътрудничка на червен депутат, показала се по
Коментари Харесай

Скандал! Супер секси сътрудничка на червен депутат с престилка с Мусолини

Скандал гръмна поради сътрудничка на червен народен представител, посочила се по малкия екран с готварска престилка с лика на Мусолини.

Журналистката и пиарка Ангелина Ангелова е помощник на Михаил Христов - спортистът без ръце от гражданската квота на Българска социалистическа партия. Преди време тя взе участие в “Черешката на тортата " с престилка с Мусолини. Градският съвет на Българския антифашистки съюз в София прати през вчерашния ден позиция до Корнелия Нинова и алената група, че е неприемливо Ангелова да е сътрудничка на техен народен представител.

Преди 2 година, когато Христов влезе в Народното събрание, дамата беше негова избраница. Отдавна сме разграничени, само че останахме другари, изясни самият той пред “24 часа ". “Не е премерено сходно нещо, само че не мога да нося отговорност за дейностите или думите на Ангелина ", разяснява още Христов. Той изясни, че тя му сътрудничи по обществените въпроси, и я разказа като “много скъп кадър, оказва помощ на много деца от маргинализираните групи ".

А това дали Ангелова да бъде отстранена като негов помощник, ще реши след диалог с сътрудниците си от парламентарната група. Готова съм да се откажа от тази си функционалност, с цел да няма проблем Христов, съобщи пък Ангелова и добави, че в никакъв случай не е взимала пари като помощник. Сериозно обвързана съм с щедрост, работя доста с малцинствата и всеки, който ме познава, знае, че не съм фашист, разяснява тя. Ако почитате някого и смятате личността му почтена за подражателство, бихте ли си го поставили на престилка, попита тя и изясни, че посланието ѝ не е било вярно разбрано.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР