Скандал беляза дербито между Бетис и Севиля от 1/8-финала за

...
Скандал беляза дербито между Бетис и Севиля от 1/8-финала за
Коментари Харесай

Прекратиха дербито на Севиля заради хвърлен прът от трибуните

Скандал беляза дербито сред Бетис и Севиля от 1/8-финала за Купата на Краля. Мачът бе преустановен малко преди края на първото полувреме, откакто човек от публиката хвърли кол и уцели в главата бранителя на андалусийци Жоан Жордан. Иначе срещата бе същинска наслада за окото и е тъпо, че трябваше да приключи по сходен метод. При спирането резултатът бе 1:1

Домакините на " Бенито Вийямарин " бяха по-активният тим и сътвориха куп положения, само че гостите първи откриха резултата с една от дребното си благоприятни условия. В 35-ата минута Папу Гомес получи на границата на наказателното поле и с удар от придвижване откри резултата за Севиля.

Бетис обаче реагира бързо и възвърне равенството с чудноват гол в 39-ата минута. Тогава Набил Фекир означи непосредствено от корнер и възвърне равенството.

Докато играчите на домакините честваха, техен последовател реши да хвърли на терена някакъв пластмасов кол, с който уцели в главата Жордан. Съдията мигновено спря мача, с цел да види какво е положението на футболиста. Последваха дълги размисли дали срещата би трябвало да се доиграе или да бъде прекъсната. В последна сметка бе решено да се случи второто.

Според информации от испанските медии, най-вероятно дуелът ще се доиграе на следващия ден пред празни трибуни. Има обаче и вид на Севиля да бъде присъдена служебна победа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР