Ситуацията със заложници в американска фабрика в северозападна Турция е

...
Ситуацията със заложници в американска фабрика в северозападна Турция е
Коментари Харесай

Работниците са в безопасност, след като въоръжени мъже взеха заложници във фабриката на Procter & Gamble в Турция в очевиден протест срещу войната в Газа

Ситуацията със заложници в американска фабрика в северозападна Турция е решена и целият личен състав е в сигурност, споделиха публични лица късно в четвъртък.

Двама въоръжени мъже взеха седем заложници във фабрика, благосъстоятелност на Procter & Gamble в Гебзе, според известия в медиите, явно в символ на митинг против войната Израел-Хамас в Газа.

„ Нападателят беше арестуван от правоприлагащите органи и арестуваният личен състав беше безвредно евакуиран “, сподели представител на P&G пред CBS News. „ Фактът, че никой не е потърпевш, е най-голямото ни облекчение. Благодарни сме на управляващите и първите реагиращи, които се оправиха със обстановката със храброст и професионализъм. “

Турските медии разгласиха изображение на един от хипотетичните обвинени вътре във фабриката мъж, носещ нещо като обикновен колан с експлозиви и държащ револвер.

В: WarTurkeyHamasIsraelProtests

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР