Ситуацията с протестите на енергетиците се влошава, вкарва се допълнително

...
Ситуацията с протестите на енергетиците се влошава, вкарва се допълнително
Коментари Харесай

БСП с остра критика към ГЕРБ заради енергитиците, искат извънредно заседание

„ Ситуацията с митингите на енергетиците се утежнява, вкарва се в допълнение напрежение, поради което подхващаме съответни стъпки за решение на рецесията. Днес внасяме искане до Росен Желязков да свика изключително съвещание на Народно събрание. “

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на призован ексклузивен брифинг за медиите поради митингите на енергитиците. Тя насочи и съществени рецензии към водачът на ГЕРБ: „ Борисов хвърля съчки в огъня! “ .

Лидера на Българска социалистическа партия изясни, че Бойко Борисов трансферира отговорността на премиера Николай Денков и кабинета. Според нея проблемите стартират още при неговото ръководството . Тя акцентира:

“Днес Борисов още веднъж в характерен жанр, стоешком в профил, прави препоръки и подлага на критика „ Продължаваме промяната-Демократична България “, само че дано не забравяме, че ГЕРБ държат ключа към решение на рецесията, тъй като с гласовете на ГЕРБ минават всички решения, препоръчани от ПП-ДБ. “

Нинова съобщи, че териториалните проекти могат да се пратят към Европейска комисия с месец забавяне , а през това време да се създадат нужните работни срещи със бранша, синдикатите, с цел да може напрежението да се овладее.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР