Ситуацията с джакпотите за тиража на Спорт тото този четвъртък

...
Ситуацията с джакпотите за тиража на Спорт тото този четвъртък
Коментари Харесай

Знаете ли, че дребните монети могат да ви донесат късмет за милиони?

Ситуацията с джакпотите за тиража на Спорт тото този четвъртък става все по-бляскава. Прогнозният джакпот за играта „ 6 от 49 “ е забележителната сума от 3 100 000 лв.. Минималният залог за играта е 1,10 лв. и е изцяло задоволителен за присъединяване с композиция от шест цифри. Този залог дава още един късмет за облаги до 120 000 лв. от Втори тото късмет на играта.

Не са доста нещата, които могат да се купят с 85 стотинки, само че с тях искащите могат да вземат участие в играта „ 6 от 42 “, в която предстоящият
джакпот е 1 240 000 лв..

И като става въпрос за ниски
залози, минимална инвестиция от 80 стотинки може да се окаже удар в десетката в играта „ Тото 2 – Зодиак “. В нея облагите постоянно са до 3 000 000 лв., което я подрежда измежду богатата гама от милионерски игри на тотализатора.

Почитателите на моментните лотарийни игри е добре да знаят, че в най-новата игра „ Моят благополучен ден – BINGO “ топ облагите до 250 000 лв. към момента не са открити, а талоните могат да бъдат открити в тото-пунктовете и в комерсиалната мрежа на нашите сътрудници, обозначена със стикер „ Спорт тото “.

Винаги, когато се гордеем със спортните триумфи на родните спортисти е правилно да споменем и Български състезателен тотализатор. Единственият държавен
хазартен оператор над 63 години поддържа спорта, а най-новите триумфи са от Балканиадата по лека атлетика в Румъния. Там българските спортисти завоюваха 15 медала, измежду които два златни медала за Габриела Петрова и златен орден за Инна Евтимова. Спортът е емблема на България по света, а всеки участник в игрите на тотото е част от всеки роден състезателен връх.

Български състезателен тотализатор интензивно участва и на редица мероприятия, в поддръжка на спорта и културата. Залози за 77-я тираж могат да бъдат направени в тото-пунктовете, както и онлайн на.
Крайният период е до 18:15 часа на 24 септември.

Всеки, който желае може да опитва шанса си, а тъкмо това са поискали и 111-те участници, които станаха тото-милионери.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР