Ситуацията обаче не е по-различна в другите областни градове, където

...
Ситуацията обаче не е по-различна в другите областни градове, където
Коментари Харесай

Партията на Кирчо и Кокорчо е пред разпад

Ситуацията обаче не е по-различна в другите регионални градове, където локалните феодали на Политическа партия имали напълно разнообразни цели от тези на партийната централа в столицата. В Ловеч, където претендент за кмет ще е Иван Арабаджиев, се приказва, че ще е знамение, в случай че той успее да отиде даже до втори тур. Затова борбата за класификация на листата за локален парламент се водела извънредно подмолно с ангажименти с ГЕРБ, признаха от партията на Бойко Борисов.

 

В София нямат никаква визия за интригите по места, които претендентите на „ Промяната ” са принудени или желаят да вършат освен с хората на Борисов, само че и с „ кръвни “ врагове на партията, което щяло да докара до напускания на определени от Кирил и Асен любимци, недоволни от крайния резултат.

 

В Русе назрява същата обстановка, защото от централата на Политическа партия в столицата желаят Рена Стефанова да е кандидат-кмет, само че не желаят опекунът й – някогашният министър на превоза Николай Събев, да реди листите, както пожелае, което той обещавал наляво и надясно на алчни за власт русенци.

 

Сагата с подредбата на листите по места се усложнява и от обстоятелството, че десните и Политическа партия ще се явят дружно на изборите в някои от градовете, а по този начин борбата за това кои да са в първата петица по класификация ставала още по-сериозна, вайкат се от ръководещото болшинство.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР