Ситуацията на крилото на Манчестър Юнайтед Антони става все по-тежка,

...
Ситуацията на крилото на Манчестър Юнайтед Антони става все по-тежка,
Коментари Харесай

Още две жени обвиниха Антони в насилие, полицията в Манчестър започна разследване

Ситуацията на крилото на Манчестър Юнайтед Антони става все по-тежка, откакто още две дами упрекнаха бразилския национал в разнообразни типове принуждение. По-рано тази седмица Антони бе изваден от групата на бразилския народен тим, откакто бе упрекнат в домашно принуждение от някогашната си другарка Габриела Кавалин.

Сега бразилските медии оповестяват за още два престъпни случая. Райса де Фрейтас твърди, че е имала потребност от лекуване в болница, откакто е била нападната от футболиста през май 2022 година. Тя е съобщила за случая на полицията в Сао Пауло. Друга жена на име Ингрид Лана съобщи в телевизионно изявление, че е била поканена на бизнес среща от Антони в Манчестър, където той е почнал да я притиска да вършат секс.

" Той ме блъсна против стената и си ударих главата ", споделя Лана.

Тъй като този случай е станал в Манчестър, локалната полиция е почнала следствие.

Към момента Манчестър Юнайтед отхвърля коментар на новите обвинявания, а преди няколко дни от куба оповестиха, че са наясно с обвиняванията от някогашната другарка на Антони и наблюдават деликатно обстановката.

След сходен случай Манчестър Юнайтед реши да се раздели със своя младеж Мейсън Грийнууд, който бе отпратен чартърен в испанския Хетафе, откакто към година и половина бе със замразен статут преди обвиняванията против него да паднат.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР