Ситуацията може да се промени по един-единствен начин - когато

...
Ситуацията може да се промени по един-единствен начин - когато
Коментари Харесай

Радев: Надявам се нова политическа формация да донесе раздвижване

Ситуацията може да се промени по един-единствен метод - когато нашите политически партии осъзнаят, че е нужен разговор и компромис, че би трябвало общ взор към бъдещето на България, а не тяснопартийните ползи. Трети път са длъжни да го осъзнаят. При по-предишният парламент нямаше даже предпочитание за парламент, при последния разговорът се случи, само че с концепцията за държавно управление на малцинството . С 65 депутата няма по какъв начин да стане. Сега е време към този момент за коалиция. Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти.

В продължение на два Народното събрание има една застоялост - безизходна обстановка, която се повтаряме. Така президентът окачестви обстановката с третите следващи парламентарни избори у нас в границите на една година.

Държавният глава изрази вяра, че една нова политическа групировка ще донесе до оживление, отговори той на въпрос по отношение на предстоящата роля на групировката " Продължава Промяната ", основана от някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев .

" Няма да се получи заварка, в случай че няма нов метод на мислене. Не една партия може бъде мостът и заварката, всички би трябвало да изпълнят своя дълг ", разкри той.

" Никоя партия няма право да присвоява гласовете на хората. Всеки е свободен да гласоподава за който си изиска ", добави още Радев.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР