Ситуацията е стабилна в Патриотичния фронт. Не смятам, че се

...
Ситуацията е стабилна в Патриотичния фронт. Не смятам, че се
Коментари Харесай

Борис Ячев: Ситуацията е стабилна в Патриотичния фронт, продължаваме напред

Ситуацията е постоянна в Патриотичния фронт. Не считам, че се е случило нищо толкоз скандално. Все отново в историята на Народното събрание са се случвали надалеч по-страшни неща. Така че продължаваме напред. Това съобщи депутатът от ПФ Борис Ячев в утринния блок на Българска национална телевизия, като добави още, че Волен Сидеров е ръководител на тяхната парламентарна група и по този начин ще остане отсега нататък.

По въпроса на хората с увреждания Ячев сподели, че казусът не може да бъде решен на улицата и би трябвало да се подхващат нужните съществени ограничения.

С признатата промяна в ТЕЛК бих споделил, че до някаква степен се погрижихме за хората с увреждания. Вече тя е с по-модерен модел на действие, уточни депутатът от ПФ.

От своя страна Александър Ненков от ПГ на ГЕРБ съобщи, че във връзка с Закона за хората с увреждания би трябвало да бъде признат задоволително компромисен вид за всички заинтригувани страни, както и с присъединяване на финансовия министър.

Нека въпреки всичко и общественият министър да събере всички отзиви и визии по тематиката, сподели още по този въпрос националният представител.

Промяната в ставката на Данък добавена стойност би била пагубна за приходите. А и в последна сметка визията на Българска социалистическа партия за бъдещето на България са единствено хубави пожелания, само че без нужните финанси да са налице, разяснява Ненков по отношение на показаната неотдавна визия на Българска социалистическа партия.

Между ГЕРБ и Оперативна програма всичко върви по проект. Да, всеки има своето его, всеки водач има своята визия, само че в името на България би трябвало да продължим напред и да загърбим егоизма си, добави още той.

Според Георги Свиленски от Българска социалистическа партия вчерашното сблъскване в Народното събрание беше неприемливо.

Това беше срам за българския парламент. Не може да се бият. Парламентът е място за разногласия и диспути. В подтекста на това не стана ясно какво тъкмо работи българският парламент, какви закони се одобряват, сподели Свиленски.

За хората за увреждания той уточни, че този проблем е изникнал на дневен ред в обществото и Народното събрание поради напъните и разбирането на Българска социалистическа партия.

Нещата, които са заложени във визията на Българска социалистическа партия би трябвало да се случат, точно тъй като са хубави. Затова би трябвало през идващите 4-5 месеца би трябвало да забележим по какъв начин могат да бъдат осъществени, добави националният представител.

Другият посетител в студиото на Денят стартира беше националният представител от Движение за права и свободи Халил Летифов, който съобщи, че формата на ръководство сред ГЕРБ и Оперативна програма е порочна и добави още, че Европа постоянно ще гледа на Балканите като бурето с барут, в което постоянно ще има етническо разделяне.

Работи се на парче и под публичен напън. Държавата има своето обществено обвързване. Чашата е преляла, може би и и ние не сме имали онази обществена сензитивност. Трябва да се разберем между тях по този начин, че да си свършим работата както би трябвало. Хората би трябвало да знаят, че имат закрилата на страната, съобщи Летифов във връзка с Закона за хората с увреждания.

За визията на Българска социалистическа партия Летифов уточни, че това би трябвало да е спор за всички политически сили, тъй като е за положителното на България.

Кръстина Таскова от ПГ на Воля даде да се разбере, че партията ще пази безусловно всеки, против който има експанзия.

След вчерашния случай се срамим, че сме част от този парламент. Това отвращава обществото, разяснява тя и напомни, че Воля е единствената партия, против която не е подаден нито един сигнал за корупция.

За майките на деца с увреждания Таскова изясни, че никога не се работи по парче.

Законопроекта на Манолова беше направен с присъединяване тези майки. Може би те няма да бъдат толкоз нападателни, в случай че им дадем малко по-ясни послания, приключи Кръстина Таскова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР