Universal Music Group прекратява продължилия месеци бойкот на TikTok, връщайки

...
Universal Music Group прекратява продължилия месеци бойкот на TikTok, връщайки
Коментари Харесай

Universal Music прекратява бойкота на TikTok с ново лицензионно споразумение

Universal Music Group приключва траялия месеци протест на TikTok, връщайки музика от някои от най-хубавите международни реализатори на над милиарда консуматори на обществената мрежа, притежавана от Китай медийна платформа.

Новата лицензионна договорка ще докара до „ усъвършенствано заплащане “ за текстописците и артистите на Universal, сподели компанията в четвъртък. Той включва нови промоционални и търговски съглашения и „ водещи в промишлеността отбрани “ при потреблението на генеративен изкуствен интелект.

Universal, най-голямата звукозаписна компания в света, сподели на TikTok да отстрани музиката си от платформата в края от януари, критикувайки китайската компания за това, че не е платила обективна стойност за потреблението на нейните песни и повдигна опасения по отношение на въздействието на AI.

Обществената омраза означаваше, че изпълнителите на Universal не съумяха да доближат до голямата аудитория, която употребява TikTok, който се трансформира в решаващо музикално изобретение и промоционален...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР