Сити няма да се отпуснат срещу затъващите СаутхамптънНюкасъл влязоха в

...
Сити няма да се отпуснат срещу затъващите СаутхамптънНюкасъл влязоха в
Коментари Харесай

Нюкасъл ще търсят край на кризата у дома срещу Лестър


Сити няма да се провиснал против затъващите Саутхамптън

Нюкасъл влязоха в странна рецесия - отпаднаха от Купата на ФА и единственият късмет за трофей наподобява Купата на лигата. Там, за трети следващ кръг „ свраките ” ще са домакини на отбор от Висшата лига и то тъкмо този, против който завоюваха последната си досега победа.
Нюкасъл – Лестър
Нюкасъл размазаха Лестър с 3:0 на Боксинг Дей, само че тъкмо с този успех започнаха бедите им. Последваха нулеви равенства с Лийдс и Арсенал и конфузното отпадане от Купата на ФА след 1:2 против третодивизионните Шефилд Уенздей.

Лестър също не са в блестяща форма и измъченото 1:0 против последните в последната професионална дивизия на Англия Джилингам за купата е едва успокоение за почитателите им. Сривът съответства с новата травма на Денис Прет, който бележи напредък във възобновяване си, само че надали ще е на терена във вторник вечер. Друг халф, Джеймс Медисън, също е под въпрос, а ротацията в офанзива може да коства титулярното място на застаряващия Джейми Варди. За Нюкасъл на вратата се чака завръщането на Ник Поуп, а единственият изчезнал ще е болният Алан Сен-Максимен.

На уеб страницата победа за домакините е с коефициент 1.75* (), само че казусът е, че „ свраките ” не са вкарали гол у дома в шампионата (единственото попадение на сметката им бе автоголът на Адам Смит от Борнемут). По тази причина, а и при актуалната им суша, „ Брой голове под 3 ” за 1.53 провокира несъмнено внимание. Заслужава си да се опитва „ Първи голмайстор – Мигел Алмирон ” за 5.00, още повече, че в случай че мачът приключи 0:0 (а това в последно време е постоянно срещан резултат в мачовете на Нюкасъл), WINBET подсигурява.
Саутх a мптън – Манчестър Сити
От трите четвъртфинални двойки, противопоставящи тимове от Премиъпшип, тази е най-неравностойната. Саутхaмптън са безнадеждно последни в елита на Англия, а с Нейтън Джоунс като управител „ светците ” печелят само за купите.

И за двата тима мачът идва в внимателен миг. В събота, на Саутхaмптън следва мач на живот и гибел против Евертън, а в същия ден, освен това в пладнешки конфликт, Сити посрещат Юнайтед в градското дерби. При 48 часа за възобновяване и близо 400 км път от южния бряг, първенците имат два метода към този мач: стартиране на редица запаси или оптимален напън от първата минута и решение на разногласието още преди почивката. При всеки от тях дълбочината на състава дава голямо преимущество на гостите.

Коефициентът на WINBET за победа на Сити е 1.25 и е забавен най-много поради опцията за на облагата при задатък от два гола. Който наподобява неминуем. „ Манчест
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР