Сироп от бъз за силен имунитет и срещу настинки Това

...
Сироп от бъз за силен имунитет и срещу настинки Това
Коментари Харесай

Сироп от бъз за силен имунитет – използвам го вече 10 години

Сироп от бъз за мощен имунитет и против настинки

Това е първият буркан. Ще направя още 3, това е количеството, което ми е задоволително за цялата година.

Това е лек за имунитета и органите на дихателната система, от бронхит до рак. Използвам го от 10 години. Подобно е на вино от къпини, би трябвало единствено да се ферментира.

Моето семейство и аз консумираме сироп от бъз от 10 години и всички сме изцяло здрави.

Плодчетата се обработват термично или се оставят да ферментират и най-важното е, че се събират единствено узрели плодове.

Измийте добре плодовете под поток студена вода, по-късно прехвърлете ги в друга купа и изхвърлете недобре узрелите.

Редете ги в стъклен буркан: ред плодове, ред захар и по този начин до горе. Най-горният пласт би трябвало да е от захар. Можете да употребявате бяла кристална захар, която след ферментация се трансформира в сироп и служи като консервант, само че можете да употребявате и кафява захар (някои употребяват мед).

След това оставете бурканите на слънчево място и просто ги покрийте с забрадка или картон. Не разклащайте, защото ще се отделят горчиви субстанции. Ще настъпи ферментация, след което след 15 дни затворете буркана с капачка и съхранявайте в хладилника. Това е лекът. Приемайте по една чаена лъжичка всяка заран преди закуска.

Вижте още: Тиквички с кайма, чесън и кашкавал: една сочна и вкусна рецепта

Тази лечебна билка е помогнала на мнозина освен да се излекуват от съществени болести, само че и да поддържат имунитета си на най-високо равнище. Бъдете здрави!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР