Сирийското Министерство на външните работи излезе с изявление, в което

...
Сирийското Министерство на външните работи излезе с изявление, в което
Коментари Харесай

Сирия разкритикува санкциите на САЩ и Запада като възпрепятстващи оказването на помощ за пострадалите при земетресението

Сирийското Министерство на външните работи излезе с изказване, в което разкритикува опита на Съединените щати да заблудят международното публично мнение, потвърждавайки че глобите против страната няма да попречат на даването на филантропична помощ в засегнатите от земетресението региони.

В коментар за Китайската медийна група, Басам Сабах, непрекъснат представител на Сирия в Организация на обединените нации, сподели: „ Много товарни самолети отхвърлят да кацат на нашите летища заради глобите, наложени от Съединените щати и Европейския съюз. Затова, даже тези, които желаят да дават филантропична помощ, също не могат да употребяват товарни самолети и това е поради глобите “.

Координаторът на Организация на обединените нации по филантропичните въпроси също прикани всички страни да загърбят политиката и да гледат на оказването на помощ за потърпевшите от земетресението извънредно като на филантропичен въпрос, защото става дума за избавяне на животи.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР