Синя София“ излезе с официална позиция по повод думи на

...
Синя София“ излезе с официална позиция по повод думи на
Коментари Харесай

„Синя София“ отрече сътрудничество с Васил Божков

„ Синя София “ излезе с публична позиция във връзка думи на Стефан Софиянски, че организацията щяла да си сътрудничи с Васил Божков: „ Синя София “ се сътвори, като честен контрапункт на похода на клановете на Държавна сигурност към властта и като дясна опция на олигархичния модел на завземане на община и страна. Това изключва всяко допустимо взаимоотношение с хора, като господин Божков, които са въплъщение на тези процеси, които унищожават демокрацията, пазарната стопанска система и бъдещето на обществото ни “, написаха от „ Синя София “ в своя позиция.

Стефан Софиянски, който е някогашен кмет на София е и тъст на арестувания под домакински арест предприемач Васил Божков.

На 29 февруари той особено излезе от вкъщи си, с цел да участва на основаването на придвижването си „ ЦЕНТЪР “ в столичен хотел.

Новият ръководител на придвижването е Дарин Дросев - учител в Софийския университет по „ Логика “ и „ Философия “.

29 февруари 2024, 13:07

Сътрудник на Андрей Гюров от Политическа партия оглави партията на Черепа

В някои медии има информация, че през 2022 година е станал нещатен помощник на тогавашния народен представител от „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров, който сега е подуправител на Българската национална банка.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР