Синсинати избра Джо Бъроу, бивш куотърбек на LCU и носител

...
Синсинати избра Джо Бъроу, бивш куотърбек на LCU и носител
Коментари Харесай

Драфът на НФЛ: Синсинати избра Бъроу

Синсинати избра Джо Бъроу, някогашен куотърбек на LCU и притежател на трофея "Хайсман " за най-хубав състезател в колежанския футбол, на първото място в драфта на НФЛ. Миналата година той завоюва и четвърта купа в историята на Тайгърс.

"Мечтата ми се сбъдна. През първата ми година в колежа не бях изключително добър, само че нещата се трансформираха радикално с доста работа. Не единствено от моя страна, а и на всички към мен ", сподели той от вкъщи си. Куотърбекът и всички негови сътрудници наблюдаваха изборите в НФЛ в изолираност и с видео връзка с целия свят.

Бъроу подаде за 5671 ярда в последния си сезон в ЛСЮ и сложи връх в колежанския футбол с 60 тъчдауна в 15 старта. Той получи и наградата за нападателен състезател във финала против Клемсън, който ЛСЮ завоюва с 42:25 за първата си купа от 2007-а година насам.

Синсинати бе на другия полюс през предходната година. Бенгалс приключиха сезона в НФЛ с баланс 2-14, а дългата кариера на досегашния стартов куотърбек Анди Долтън наподобява завършила. Очаквано, с втория избор Вашингтон Редскинс привлякоха в редиците си считания за най-хубав състезател като цяло в тазгодишния драфт - Чейс Йънг. Той е отбранителен енд от университета в Охайо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР