Синовете на тайландския крал направиха изненадващо първо посещение у дома от 27 години

...
БАНКОК (Ройтерс) - Двамата синове на тайландския крал Маха Ваджиралонгкорн
Коментари Харесай

БАНКОК (Ройтерс) - Двамата синове на тайландския крал Маха Ваджиралонгкорн приключиха първото си посещение в Тайланд от 27 години в понеделник, без да коментират изненадващо пристигане от двореца.

42-годишният Vacharaeson Vivacharawongse пристигна в Тайланд миналата седмица и посети център за грижи за деца и взе участие в религиозни церемонии в храм в Банкок.

Снимки в местни медиите през уикенда показаха, че по-малкият му брат Чакриват също е пристигнал и те са посетили болница и са отдали почит на предците си. дъщеря в кома от декември.

„Това беше бърза седмица. Имаше много неща, които искахме да направим и видим в Тайланд, но нямаше много време“, каза Вахаресон пред репортери в понеделник преди тръгвайки от главното летище на страната Суварнабхуми.

„Получихме любов и топлина от всеки, когото срещнахме“, каза той.

Вачараесорн и Чакриват са вторият и третият от четиримата сина на Втората съпруга на крал Vajiralongkorn, Sujarinee Vivacharawongse, бивша актриса, с която тогавашният престолонаследник се разведе през 1996 г.

Той, майка му, трима братя и една сестра бяха отчуждени след развода през 1996 г., в който майка му беше публично обвинени в изневяра и те се преместиха в чужбина.

По-малката сестра на Vacharaesorn по-късно беше прегърната отново от кралското семейство и получи кралската титла принцеса Sirivannavari Nariratana.

(Доклад от Juarawee Kittisilpa , Napat Wesshasartar и Chayut Setboonsarng; Редактиране от Nick Macfie)

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР