Синоптичката Натали Трифонова показа изненадваща музикална потребност и пропя попфолк

...
Синоптичката Натали Трифонова показа изненадваща музикална потребност и пропя попфолк
Коментари Харесай

Натали Трифонова пропя с Емрах Стораро

Синоптичката Натали Трифонова сподели изненадваща музикална нужда и пропя попфолк с Емрах Стораро. Звездите направиха спонтанен дует след следващия лайф на „ Денсинг старс “. Въпреки че са съперници за първото място в танцовото шоу красивата русокоска и дребният наследник на Тони Стораро сведоха глави един към различен, извършиха трогателно шлагера на Азис „ Обичам те “ и се увековечиха в обществените медии.  

Двамата се развихриха на домашно „ Денсинг старс “ празненство с коктейли и наргилета. В него се включи Веси, партньорката на Емрах в танците, попвзвездата Дара, годеникът й Ервин и половинката й на паркета Джими. Танцьорът Наско Месечков се забавляваше със брачната половинка си Кремена. От купона отсъстваха само доктор Неделя Щонова и Димитър, с който танцува Натали.   

Предишната седмица всички те бяха част от един тим в „ Денсинг старс “ и извършиха хубав танц заедно. Във вторник вечерта обаче ще би трябвало да не помнят другарството и да влязат в свирепа конкуренция, тъй като до края на шоуто остава единствено месец.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР