Актьорът Антъни Хопкинс, който е двукратен носител на награда Оскар,

...
Актьорът Антъни Хопкинс, който е двукратен носител на награда Оскар,
Коментари Харесай

Антъни Хопкинс играе композитора Хендел в нов филм

Актьорът Антъни Хопкинс, който е повторен притежател на премия " Оскар ", ще се превъплъти в облика на бароковия композитор Георг Фридрих Хендел в нов филм, заяви електронното издание Дедлайн.

Продукцията е със заглавие " Кралят на Ковънт гардън ". Филмът, показан от основателите си като " величествено празненство на гения, който нарушава всички правила, с цел да сътвори химн, въодушевяващ въображението на международната аудитория ", ще излезе на екран в края на есента на 2025 година, пише БТА.

Режисьор е Андрю Левитас ( " Минамата " ), а сюжетът е на Тим Слоувър.

" Хопкинс и Хендел са майстори на своето изкуство и дружно основават радостно и възвисяващо киносъбитие ", споделя Тим Хаслам от Embankment Films.

Хорът " Алилуя " от ораторията " Месия " на Хедел, " е най-изпълняваният в международен мащаб ", добавя той. Според него творбата участва в голям брой емблематични занимания - от " Спасители на плажа " до " Семейство Симпсън ", от " Булката дезертьор " до " Скъперникът ".

" Над 5 милиона души са гледали осъществяването на " Месия " единствено в " Роял Албърт Хол ". В Съединени американски щати има по повече от 800 представления годишно. Музиката на Хендел е изпълнявана на всяка коронация на английски монарх от крал Джордж Втори насам ", добавя Хаслам.

За фотосите на кино лентата Антъни Хопкинс още веднъж работи с Embankment Films, откакто за присъединяване си в " Бащата " той завоюва втората си премия " Оскар ".

" Историята е за една необикновена двойка, срещнала се в най-тежък житейски миг и дружно основават превъзходен, невиждан до момента " тон за хората ": новаторският шедьовър " Месия ", споделя режисьорът Андрю Левитас, представен от Дедлайн. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР