Синоптичката Натали Трифонова четири пъти се събира и разделя с

...
Синоптичката Натали Трифонова четири пъти се събира и разделя с
Коментари Харесай

Натали Трифонова четири пъти се разделя и събира с гаджето си Доан Хасан! Инциденти с родителите им ги вкарва в пътя

Синоптичката Натали Трифонова четири пъти се събира и разделя с гаджето си Доан Хасан, откогато са дружно, разбра HotArena.

Люта ревнивост е повода за непредвидените обрати в връзките сред двамата, които се познават от деца. Додо, както го назовават приятелите, я набелязва още в четвърти клас, а тя също се прехласва по него. Двамата през днешния ден връщат с трогване загатна за хлапашката обич от пръв взор, писа „ Галерия “.

Хасан е учтив в здрави патриархални правила и твърди, че от оня миг няма очи за друга жена и желае да остарее с Трифонова, каквото и да им е приготвила ориста.

Ние постоянно ще се връщаме един към различен “, споделя Натали. Но всеки от тях има своите дребни или по-големи забежки. Блондинката два пъти беше на крачка от венчална гала с футболиста Милан Адамович и спортния публицист Деян Веселинов.

Наскоро стана ясно, че Натали в действителност в никакъв случай не е възнамерявала да изхвърли от живота си Доан, въпреки че имало продължителни интервали, в които нито са се виждали, нито са се чували.

Но постоянно сме се ревнували от всички и от всичко. Аз съм по-проклетата – страховит дебелоглав съм, все желая да съм водещата, каквото и да се случва. Додо е по-спокоен от мен, не е нарцис – разрешава ми да се изживявам като преобладаващия в двойката ни “, признава Натали.

Метаморфозите при тях настъпват, откакто Натали и майка й катастрофират, до момента в който са на отмора на о-в Миконос. Жената се бори цяла седмица сред живота и гибелта. Доан Хасан пък тази година стана донор на татко си при трансплантация на черен дроб. След тези случаи, двамата пораснаха и започнаха да гледат по-сериозно както на себе си, по този начин и на връзките им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР