Синоптичката на Нова тв – Лора Георгиева, има нов мъж

...
Синоптичката на Нова тв – Лора Георгиева, има нов мъж
Коментари Харесай

Известна синоптичка заби гадже милионер

Синоптичката на Нова тв – Лора Георгиева, има нов мъж до себе си, издават осведомени пред " Уикенд ".

Става въпрос за един от най-желаните софийски ергени – милионерът Лазгин Маджид, наследник на притежателя на компанията " Самекс ", оперираща заведенията за хранене KFC в България. Toй имаше 7-годишна връзка с някогашната на Благо Джизъса – гимнастичката Христина, само че с днешна дата са разграничени и в този момент излиза с чаровната Лора. Връзката на Георгиева и Маджид е неотдавна и занапред ще се разбере дали щe се задържат дружно.

Дългокраката брюнетка загатва в обществената мрежа, че е влюбена, като разгласява фотоси на сърца и разнообразни сантиментални фрагменти.

Миналата година по това време Лора излизаше с различен паралия - Паскал Дойчев – строителен подхващат и притежател на веригата фитнеси " Пулс ".

Отношенията им обаче към този момент са завършили. След два несполучливи брака и няколко провалени връзки, 35-годишната синоптичка се надявала най-накрая да е разкрила верния човек, който да я одобри дружно с 10-годишната й щерка Мишел. Момичето е плод на любовта й с починалия Борислав Манджуков – варненският милионер, разстрелян на столичния бул. " България " през 2014 година

Лора мина за повторно под венчило с Деян Дачев – още веднъж заможен предприемач, собственик на няколко нощни заведения и строителен бизнес в Бургас. За прочут интервал тя се представяше с неговата фамилия. Уж всичко сред тях вървеше безпрепятствено, само че през 2021 година стана ясно, че тихомълком са се развели. Че са се разделили, се разбра, когато милионерът разгласява в обществената мрежа фотография с друга знойна брюнетка от Малдивите.

Щом остана отново сама, синоптичката направи профилите си в обществените мрежи обществени и се зае да си търси нов мъж. По това време се заприказва, че излиза с Ангел Ангелов – Градуса, притежател на известна марка за пилешко месо и болница " Токуда ", който пък е бивше гадже на колежката й Никол Станкулова. После я свързваха с Паскал Дойчев, а настоящата й тръпка се споделя Лазгин Маджид.

Последният дълго време бе обвързана с Христина Витанова, която има 2 деца от Благой Георгиев - Джизъса. Бившата гимнастичка обаче не случи на мъж. Запознати настояват, че както Благо, по този начин и Лазгин й е изневерявал неведнъж, което довело до предстоящ завършек на връзките им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР