Синоптичката на Нова телевизия Нора Шопова посети специалистите от НИМХ

...
Синоптичката на Нова телевизия Нора Шопова посети специалистите от НИМХ
Коментари Харесай

Дежурният синотпик в БАН обяви какво време ни очаква през март. Ето кога температурите падат до минус 8 градуса

Синоптичката на " Нова телевизия " Нора Шопова посети експертите от Национален институт по метеорология и хидрология при Българска академия на науките, от където получи информация от дежурния Красимир Стоев за времето през март. 

``
реклама

" Баба Марта ще стартира с най-вече слънчево и доста топло време. В цялата страна температурите ще са сред 13 и 19 градуса. В събота и неделя ще се намалят, като в неделя ще са сред 4 и 9 градуса. На 4-5 март ще се покачат температурите, ще има отново над 15 градуса. На 6 март се чака дъжд, като в средата на идната седмица следва навлизане на леден въздух. Целият месец март ще е много динамичен. През първото десетдневие температурите ще са по-високи от нормалните. 



В края на първото дестедневие още веднъж ни чака стопляне, а през второто второто ще има по-трайно застудявяне. В интервалите 11-13 и 15-17 март се чакат валежи, като по високите места ще премине в сняг. Около 22-23 март ни чакат нови сняг и дъжд ", сподели Стоев.

" Най-ниските температури през март ще са от минус 8 до минус 3 градуса, само че това не е толкоз ужасно, така като през минали години е имало и минус 30. Най-студено ще е през втората половина от месеца, а още в този момент ще са най-топлите дни ", изясни синоптикът.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР