Синоптичката на БНТ буквално избухна с коментар на публикация във

...
Синоптичката на БНТ буквално избухна с коментар на публикация във
Коментари Харесай

Грам не си заслужава да почиваме на море в България! Мръсно е и по-скъпо от Гърция и Турция

Синоптичката на Българска национална телевизия безусловно избухна с коментар на обява във Facebook, която хвали българското Черноморие и се пробва да откаже нашите летовници от пътешестване до Гърция и Турция. Става въпрос за журналистическа публикация със заглавие: " Морето ни е хубаво, въздухът – чист, по-евтино е. Защо би трябвало да си харчим парите в Гърция или Турция “. Първоизточник на информацията в нея е БНР, като българи споделят пред радиото за какво избират почивката у нас.

Кикерезова обаче въобще не е съгласна с патриотарското туптене в гърдите, че у нас си е по-хубаво. Тя написа:

" Морето е мръсно, за въздуха да не приказваме, цените са доста по-високи от Гърция и Турция, за обслужването дори няма да разтварям дума. Не си заслужава грам “.

Изненадващо или не, мнението на Ева се споделя от всеобщо от участниците в полемиката. Те дават отговор:

" Браво, Eva! Патриотизмът у нас се схваща като да мълчиш пред свинщините на другите, тъй като ти били " сънародници “;

" Eva Kikerezova само че, в случай че Ева по време на прогнозата за времето предложи нашето море, доста хора биха отишли на него! “;

" Съгласен съм… Живея в най-хубавия град за живеене от 2003. “;

Има схваща си е такива, които по една или друга причина спорят за качеството на изискванията по Черноморието ни. Според тях всичко си е окей, а природата ни е прелестна. Оказва се, че синоптичката на Българска национална телевизия въобще не се стеснява да отбрани позицията си:

" Сигурно се намират някъде чисти дребни плажове, само че всеобщо водата е кафява, с щипалки, плажовете са претъпкани и кичът лъха отвред “.

Трябва да се означи, че Ева очевидно познава сносно българското крайбрежие. От профила ѝ във Facebook проличава, че от началото на лятото тя е била най-малко на три места по морето у нас – Балчик, Созопол и Черноморец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР