Синият любимец - Роман Прохазка получи подобаващо изпращане от феновете

...
Синият любимец - Роман Прохазка получи подобаващо изпращане от феновете
Коментари Харесай

Роман Прохазка: Имаше вариант и да остана в Левски, няма да кажа нищо лошо за клуба

" Синият " любим - Роман Прохазка получи уместно изпращане от почитателите на Левски. Голям брой последователи се събраха пред централния офис на НКП, където отдадоха дължимото почитание към словака. Видимо разчувствуван, Прохазка съобщи, че столичният гранд вечно остава в неговото сърце.

 Снимка 360244
Източник:

Универсалният състезател не пожела да каже неприятна дума за управлението, споделяйки само, че очевидно има нещо неверно в ръководството на клуба, щом не е печелил отличие към този момент толкоз доста години.

 Левски изпрати Роман Прохазка с признателен плакет
Левски изпрати Роман Прохазка с признателен плакет

Словакът напуща " Герена "

Прохазка чака с неспокойствие първите си мигове с новия му клуб Виктория (Пилзен), като изрази убеденост, че ще се пребори за титулярното място в състава на " синьо-червените ".

" Случилото се през днешния ден е доста особено за мен . Досега не ми се беше случвало сходно нещо. Никога няма да го не помни . Феновете имат една приказка, че " Левскар се раждаш ", само че при мен стана противоположното. Радвам се, че стана по този начин ".

" Нямам обичан миг с екипа на Левски . Всички мачове, които изиграх за мен са специфични. Победите ми остават като мемоари . Не съм очаквал нищо. Радвам се, че толкоз хора пристигнаха да ме изпратят. Най-много ще ми липсват почитателите ".

 Роман Прохазка: Ако бях послушал сърцето си, щях да остана в Левски вечно
Прохазка: Ако бях послушал сърцето си, щях да остана в Левски вечно

" Левски ми предложи контракт "

" Знам, че не завоювах купи с Левски, само че съумях да печеля сърцата на почитателите . Това си е една огромна победа . Трудно ми беше да взема решението да си потегли от Левски . Като бях в Словакия малко ми поразмина, само че откогато се върнах в София, още веднъж ме застига тъгата. Имаше вид и да остана в Левски . Преговаряхме за нов контракт, Левски ми бе предложил подобен, само че решението го взех аз ".

" Няма да кажа нищо неприятно за клуба . Благодарен съм за всичко на Левски. Радвам се, че толкоз години бях част от този клуб. Може би единствено аз го усещах, че не съм мечтан задоволително от управлението ".

 Снимка 360243
Източник:

" Трансферът в Пилзен е огромно предизвикателство за мен. Виктория е тим, който постоянно става първенец в Чехия. Очаква ме огромна конкуренция, само че аз не се тормозя . Отивам там, с цел да се боря и спечелвам оценки ".

" Щом през тези години не сме спечелили нищо, значи не сме се развивали вярно . Не съм аз индивидът, който би трябвало да търси повода. Има хора, които вземат решение това нещо. Уважавам всички треньори, с които съм работил в Левски . От всеки един съм взимал по нещо. Ще ми липсват Антонио Вутов, Васко Панайотов, Горанов ... Пожелавам на всички триумф, ще държим връзка, тъй като оставаме другари. Не обичам да се сбогувам , ще забележим какво ще стане с моята кариера ".

 Роман Прохазка подписа за 3 години с Виктория (Пилзен)
Прохазка подписа за 3 години с Виктория

29-годишният полузащитник записа 142 мача, в които означи 23 гола за " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР