Сините са изправени пред огромно предизвикателство.Старши треньорът на Левски Николай

...
Сините са изправени пред огромно предизвикателство.Старши треньорът на Левски Николай
Коментари Харесай

Костов: Левски ще опита да елиминира Айнтрахт

" Сините " са изправени пред голямо предизвикателство.

Старши треньорът на Левски Николай Костов приказва пред медиите преди значимия дуел с Айнтрахт. Двата отбора се изправят един против различен довечера от 21:30 часа във Франкфурт в плейофен реванш за влизане на групите в Лигата на конференциите. 

Костов призна, че футболистите му към този момент се усещат по-спокойни след първата среща и няма да излязат с такова огромно напрежение, както преди седмица. Той съобщи също по този начин, че неговият отбор е добре квалифициран и излиза за победа през днешния ден. 

“Искам първо да изкажа съболезнования на околните и роднините на умрелите наши почитатели след първия мач. От името на целия треньорски щаб, футболистите и клуба. 

Първият мач на нас ни дава съображение да имаме вяра повече в нашите благоприятни условия. Самите наши играчи осъзнаха това и се надявам на следващия ден да поставим оптимални старания не да изиграем един добър мач, който да се не помни, а в противен случай - ще поставим всички старания да отстраняваме тима на Айнтрахт, знаейки с кого играем.

Ние се повлияхме от страстите, защото те бяха приятни. При такава атмосфера играхме нелош футбол и това ще даде повече дух. Вече чувствам успокоение в тях. Няма да бъдем толкоз напрегнати, както в първия мач.

Не мисля, че би трябвало да бъдем третирани като любимец. Концентрирани сме да се представим най-добре. Не желая да сме подвластни от неприятностите на нашия съперник. Имахме време да се подготвим, за разлика от Айнтрахт, защото те имаха мач през уикенда. Въпросът е по какъв начин да се оправим с фланговата игра на съперника. Взели сме ограничения по какъв начин да предотвратим неприятности по фланговете на нашия тим, написа Sportal.bg.

Не е загадка за никого, че нашата игра е основана на фланговите офанзиви. Така, както те са взели решение по какъв начин да противодействат на нас, по този начин и ние сме взели. Големият въпрос е по какъв начин да спрем на този популярен състезател Гьотце. Той е на всички места и от него произлиза съвсем всичко в техните офанзиви.

С жълта екипировка ще бъдем - това ще е изненадата. Всеки готви тима си по този начин, че да изненада съперника. Винаги търсим да осезаем моменти, с които да изненадаме съперника. Подготвени сме задоволително добре за мача.

Всичко влиза в проектите. Това е мач на елиминации, тъй че сме подготвени и за 120 минути, и за дузпи ”, съобщи Костов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР