Синдиците на Корпоративна търговска банка АД (в несъстоятелност) - КТБ

...
Синдиците на Корпоративна търговска банка АД (в несъстоятелност) - КТБ
Коментари Харесай

Синдиците на КТБ започват изплащане на 570 милиона лева към кредитори на банката

Синдиците на " Корпоративна комерсиална банка " АД (в несъстоятелност) - КТБ АД (н) оповестиха, че от на следващия ден - 9 май 2019 година, стартира изплащането на суми, включени в първата частична сметка за систематизиране на признати вземания към КТБ АД (н).
Общата сума, която се разпределя, е в размер на 570 млн. лв., прецизират синдиците на банката. 
Изплащането на сумите от първата частична сметка се прави посредством клоновата мрежа на " УниКредит Булбанк " АД, като таксите и комисионите за осъществяваните интервенции се дължат от лицата, получаващи средствата, и са според цената за таксите и комисионите на " УниКредит Булбанк " АД. 
Всеки заемодател на КТБ АД (н) може да ревизира каква е разпределената му за погашение сума в Търговския указател по партидата на КТБ АД (н), ЕИК 831184677, в раздел " Обявени актове неплатежоспособност ". Подробно изложение на стъпките за постигане до оповестената в Търговския указател частична сметка за систематизиране и метода на приемане на разпределените сред вложителите на КТБ АД (н) средства, включени в частичната сметка за систематизиране, има на интернет страницата на банката: www.corpbank.bg, в раздел " Въпроси и отговори ".
Допълнителна информация, може да получите всеки работен ден от 9:00 до 16:30 часа в деловодството на КТБ АД (н) на адрес: гр. София, ул. " Граф Игнатиев " 10, или на телефони: 070018888, 02/8015498, 02/8015495 и 02/8015436
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР