Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) и Синдикатът на

...
Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) и Синдикатът на
Коментари Харесай

Пак недоволство сред полицаите и надзирателите. Ще мълчат на 3-и, ще протестират на 12-и

Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР) и Синдикатът на чиновниците в пандизите в България (ССЗБ) приканват членовете и симпатизантите си да излязат на 3 юни безмълвен митинг пред постройките, в които извършват отговорностите си.

Също по този начин провеждат народен протестен протест на 12 юни, оказва се от известие на синдикатите, изпратено до медиите.

Причината за недоволството им е " неналичието на изясненост в политиката по приходите в бранша и почналите фрагментарни структурни промени без отчитане на бележките и предложенията ни ".

От синдикатите упорстват за действителна промяна и по-високо заплащане, само че макар провелите се срещи, " не са получили приемлив отговор от ръководещата коалиция ".

" Отказваме да приемем за естествен обстоятелството, че отправената на 27 април покана към народни представители от ръководещата коалиция за среща по въпроси, свързани с осъществяването на Програмата за ръководство на страната, към момента е без отговор ", допълват синдикатите.

Като форма на митинг от синдикатите приканват симпатизантите им да носят върху униформеното си облекло значки и лентички, символизиращи митинга.
По обявата работи: Златко Желев
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР