Синдикална федерация на служителите в МВР (СФСМВР) получи предложение от

...
Синдикална федерация на служителите в МВР (СФСМВР) получи предложение от
Коментари Харесай

Борисов даде един от билбордовете за европредседателството ни на СФСМВР

Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР) получи предложение от държавното управление на Република България да употребява за интервала до 15 януари 2018 година един от билбордовете, които са непокътнати по отношение на председателството на Съвета на ЕС1.

От Федерацията правят оценка извънредно високо този жест на държавното управление за възобновяване на една неправда, само че декларират че няма да се възползват от това предложение. Те считат, че сега е доста по-важно да бъде решен казусът с ниските хонорари на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, които водят до сериозна демотивация на работещите в системата, вършат специалностите „ служител на реда “, „ пожарникар “ и „ избавител “ неатрактивни и занижават качеството на услугата „ сигурност “, която доставя Министерство на вътрешните работи.

Представителите на СФСМВР декларират, че избират на плануваната на 11.01.2018 среща с министър-председателя на Република България да бъдат решени стабилно проблемите с ниското възнаграждение на работещите и да се обсъдят опциите за правене на тактика за публичен ред и сигурност и реформиране на Министерство на вътрешните работи с небосвод 2030.

От Федерацията отдават доста по-голямо значение на това, в сравнение с един билборд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР